Φιλικό Περιβάλλον

Η δημιουργία μιας φιλικής και ζεστής ατμόσφαιρας αποτελεί προτεραιότητα των ιδιοκτητών, που ως γνήσιοι Κρητικοί θα σας κάνουν να νιώσετε αμέσως "σαν στο σπίτι σας"!

Ιδιαίτερος Χώρος

Μοντέρνος, φωτεινός, με minimal ύφος και ιδιαίτερη διακόσμηση, ο χώρος μας θα σας "αγκαλιάσει" από την πρώτη στιγμή!

Ποικιλία Γεύσεων

Μία πανδαισία μεσογειακών γεύσεων σε πιάτα και μεζέδες σας περιμένει. Κάτι που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους...

Καλώς ορίσατε!

Η ομορφιά της ζωής πολλές φορές κρύβεται σε μικρές καθημερινές απολαύσεις. Αναμφίβολα, το εκλεκτό φαγητό αποτελεί μία από αυτές. Εμείς υποστηρίζουμε απόλυτα αυτήν την άποψη και στόχος μας είναι πάντα η δική σας απόλαυση.

Στο Αιάντειο Σαλαμίνας, το μεζεδοπωλείο «Χοντρό Αλάτι» σας περιμένει να σας προσφέρει μία μοναδική ποικιλία μεζέδων και όχι μόνο σε ένα πολύ ζεστό, μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον.

Οι γεύσεις μας είναι βγαλμένες από την Μεσόγειο και την ελληνική παράδοση, μεστές και αγνές με ολόφρεσκα υλικά, που προσδίδουν πάντα μία ξεχωριστή ποιότητα στο φαγητό μας. Ο χώρος μας, μοντέρνος και φωτεινός, αγκαλιά με τη θάλασσα, είναι έτοιμος να  φιλοξενήσει εσάς και την παρέα σας και να «ντύσει» με πολύ κέφι και μουσική την έξοδό σας.

Εάν είστε λάτρης της γνήσιας ελληνικής κουζίνας και του μοντέρνου στυλ, το Χοντρό Αλάτι είναι η καλύτερη επιλογή!

Σας περιμένουμε

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Σπετσιωτάκης